Vraag hier uw product-monster aan

NIEUW: online seminars

NIEUW: online seminars

7/04/2020

Altijd up-to-date!

James Hardie Europe biedt nu gratis online seminars in heel Europa om uw kennis uit te breiden.
Er is voor elk wat wils in onze selectie van online seminars! Ons gehele portfolio: Aestuver®, fermacell® en JamesHardie® komt aan de orde. Bepaal zelf welke onderwerpen u het meest interesseren!


Comfortabel vanuit huis

Vanaf april kunt u live vanuit huis de nieuwe online inspiratiesessies bijwonen, die nu regelmatig door onze collega's worden gegeven. Zonder lange reizen en dankzij ongecompliceerde technologie, kunt u comfortabel thuis genieten van het webinar. De eenvoudige registratie via een zakelijk e-mailadres maakt directe toegang tot het webinar mogelijk.


Directe uitwisseling

Zo houden wij persoonlijk contact met u en kunt u blijven profiteren van de expertise van onze experts. De directe uitwisseling over actuele onderwerpen en vragen blijft en daarnaast kunt u op verschillende gebieden nieuwe kennis opdoen. Met de webinars kunt u precies te weten komen welke onderwerpen u interesseren en specifieke vragen stellen aan onze experts. De chatfunctie maakt het mogelijk om op elk moment tijdens het webinar live vragen te stellen, die de presentator direct kan beantwoorden.
 

Diverse onderwerpen

Leer meer over ons merkenportfolio: JamesHardie®, fermacell® en Aestuver® en hun specialiteiten. Onze online seminars bevatten onderwerpen zoals:
  • Hardie® Plank gevelbekleding
  • Houtbouw
  • Vloersystemen
  • Droge binnenafbouw
  • Passieve brandveiligheid
  • Renovatie/ transformatie
  • ...
 

Zo werkt het

Deelnemen aan een online seminar:
1. Alle online seminars worden getoond op onze seminarpagina. 
2. Daar treft u een registratielink aan voor het specifieke webinar en zo kunt u zich eenvoudig registreren met uw e-mailadres.
3. Op de dag voorafgaand aan het online seminar ontvangt u een e-mail met de link naar de online seminarruimte.
4. Klik kort voor de start op deze link en voer uw naam en zakelijke e-mailadres in.
5. Klik op "Deelnemen aan vergadering" om deel te nemen aan de vergadering.

NAAR DE WEBINARS
×