HardiePlank®

HardiePlank®

Bent u op zoek naar veelzijdige, onderhoudsvriendelijke en weerbestendige panelen met een natuurlijk en mooi uiterlijk? Zoek niet verder.

Het uiterlijk van natuurlijk hout met de kracht van beton

HardiePlank® gevelbekleding van James Hardie® is een systeem dat al bij miljoenen woningen wereldwijd is toegepast om ze te beschermen en aantrekkelijk te maken. Zowel aannemers als eigenaars zijn enthousiast over HardiePlank® gevelbekleding.

Veelzijdig

Kies HardiePlank® voor uw project en doe uw voordeel met de maximale veelzijdigheid van het product. Ook onze HardiePlank® gevelbekleding is gemaakt van vezelcement en biedt dus eveneens de voordelen en eigenschappen van dit moderne en veelzijdige bouwmateriaal:

  • Stevig en gemakkelijk te installeren
  • Superieure vormvastheid
  • Onbrandbaar, met A2 classificatie
  • 100% bestand tegen brand, vocht, rot en insecten
  • Weinig onderhoud
  • Eenvoudige installatie dankzij het lichte gewicht
  • Hoge duurzaamheid

Overige voordelen van James Hardie® gevelbekleding:

  • Elk ontwerp is mogelijk - Monteer de gevelbekleding horizontaal, verticaal of diagonaal om elk denkbaar ontwerp te realiseren.
  • Beschikbaar in 21 kleuren (waarvan 6 basiskleuren uit voorraad leverbaar) & 2 structuren

De installatie stap voor stap:

Bekijk deze heldere, stap-voor-stap instructievideo voor installatie van de HardiePlank® gevelbekleding.

ColourPlus™ Technology

De exclusieve ColourPlus™ Technology van James Hardie® garandeert een kleurvaste afwerking door het aanbrengen van een gelijkmatige, in meerdere lagen gebakken coating. Deze coating is onderhoudsvriendelijk en speciaal ontwikkeld om de tand des tijds en de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan en verbleekt niet.
 

Kies de perfecte tint

Denk aan de kleuren waar u van houdt, de sfeer die u wilt oproepen en laat u inspireren door de details van ons trendy kleurengamma bestaande uit 21 ColourPlus™ kleuren.

Grijze kleuren (grey)


Sierlijk of industrieel - grijs is de keuze van de kenner voor een sobere stijl en een subtiele boodschap. Van donker houtskool tot zacht parelgrijs, strak of sierlijk, als accent of volvlaks; grijs oogt altijd klassiek en stijlvol.

 

 

 

Neutrale kleuren (neutral)


De zuivere, hedendaagse schoonheid van neutrale en pastelkleuren roept een rustig minimalisme op. Meng verschillende structuren om een avontuurlijk resultaat te krijgen of creëer impact door een lichte en een donkere kleur met elkaar te contrasteren.

 
 

 

 

 

Warme kleuren (warm)


Deze levendige rode en bruine tinten zijn om aan te raken. Ze ogen als door de zon verwarmde aarde, mooi verouderd essenhout en klassieke terracotta daken. Een aanbod van krachtige kleuren tot zachtere tinten.
 
 

 

 

 

Koele kleuren (cool)


Deze rustgevende blauwe en witachtige tinten zijn geïnspireerd op de luchten van Noordzee kusten en doen denken aan de luxe van een klassiek verblijf aan zee. Deze aantrekkelijke kleuren roepen meteen de ruige schoonheid van de kust op. Perfect om het traditionele beeld van een houten buitenbekleding op te roepen.
 
 

 

 

 

Frisse kleuren (fresh)


Deze heldergroene en zachte zilverkleurige tinten herinneren aan de frisheid van nieuwe blaadjes en zachte bloemkelken en ogen als een frisse zomertuin. Perfect om een accent aan te brengen, maar ook prima op zichzelf te gebruiken. Een aantrekkelijk en modern alternatief voor wit en grijs.
 
 

 

 

 

Structuur: CEDAR (houtnefstructuur) & SMOOTH (glad)

 
 
 
 
 
 

 

 

 

×
[Error loading the WebPart 'HrefTags' of type 'HrefTags']