Vraag hier uw product-monster aan

De meubelwinkel van Lukehurst had een hoognodige facelift nodig om lokale klanten aan te trekken en ervoor te zorgen dat het gebouw geschikt was om het familiebedrijf nog jaren te huisvesten. In samenwerking met Apex Façades Ltd en James Hardie werd dit werkelijkheid. Als bekende installateur van Hardie®-producten wist Apex Facades dat er een veilige en betaalbare oplossing beschikbaar was voor dit project. Apex werkte samen met de eigenaar van het bedrijf en leverde onze gratis te bestellen monsters om hen te helpen beslissen welk product en kleurenschema het beste bij hun stijl en merk pasten.

 

Omvang project: 700m²

Nieuwbouw of renovatie: Renovatie

Type project: Meubelwinkel

Naam van de bestekschrijver: Apex Gevels

Geïnstalleerd product: Hardie® Paneel

Kleur: Arctic wit

 

Commentaar bestekschrijvers: "We hebben meer dan 5000 m² James Hardie-producten geïnstalleerd en dit project is opnieuw een demonstratie van hun innovatieve producten. Het is belangrijk dat de producten die we gebruiken veilig zijn voor onze klanten en worden ondersteund door een passende garantie, en dat is wat we krijgen met James Hardie. We hebben altijd een gerust gevoel omdat we weten dat ze een geweldig bedrijf zijn om mee te werken en onze deadlines halen. Als we technische ondersteuning nodig hebben, staat er een team klaar dat tijdig en efficiënt informatie verstrekt om ervoor te zorgen dat we op schema blijven. Er is geen twijfel mogelijk dat we dit product binnenkort weer zullen gebruiken."

Landscape-CMYK-Maison-de-retraite-a-Cires-Les-Mello-13-1.jpgLandscape-CMYK-Maison-de-retraite-a-Cires-Les-Mello-18.jpgLandscape-CMYK-Maison-de-retraite-a-Cires-Les-Mello-38.jpg

Ontdek andere projecten

×